Mahmure

Galeri

Yemek

10 Enfes Tavuk Tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kırmızılı Tavuk

Malzemeler:

3 parça tavuk göğsü 2 adet domates 2 adet kırmızı köz biber 2 adet kırmızı soğan 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber 1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Tavuk göğsü haşlanır, bir kaç parçaya ayrılır. Fırın kabı az yağlanır. Halka doğranmış soğan, tohumları çıkarılmış ve bir kaç parçaya bölünmüş biber, yuvarlak doğranmış domates konur. Üzerine haşlanan tavuk parçaları bırakılır. Pul biber ve tuz serpilir. 180 derece fırında 25 dakika pişirilir.
357214
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.