Mahmure

Galeri

Yemek

10 Enfes Tavuk Tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Kaymaklı Tavuk Dolması

Malzemeler:

4 adet tavuk biftek 4 çorba kaşığı kaymak 4 dilim dil peyniri 1 çorba kaşığı ince dövülmüş antep fıstığı Tuz, karabiber 2 çorba kaşığı tereyağı

Hazırlanışı:

Biftekler iyice dövülerek inceltilir. Yüzeyine tuz ve karabiber serpilir. Kaymak, tereyağı gibi sürülür. Kenarına dil peyniri ve fıstık konur. Rulo yapılır, ucu kürdanla tutturulur. Tavada, tereyağı ile az ateşte kızartılır.
358073
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.