Mahmure

Galeri

Yemek

10 Enfes Tavuk Tarifi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bulgurlu Tavuk Şinitzel

Malzemeler:

4 adet tavuk göğüs eti, 1 adet yumurta, 1 çay bardağı un, 1 çay bardağı galeta unu, 1 çay bardağı ince bulgur, tuz, karabiber, kişniş

Hazırlanışı:

İnceltilmiş tavuk etlerini tuz, karabiber ve kişnişle tatlandırın. İnce bulguru biraz sıcak suyla bir miktar şişirip galeta unu ile karıştırın. Tavuk etlerini önce una, sonra çırpılmış yumurtaya bulayın, en son bulgurlu karışımın içine koyup her yerinin kaplanmasını sağlayın. Buzdolabında biraz beklettikten sonra yağda ya da fırında kızartın.
357259
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.