Sonbaharın En Güzel 10 Yemeği

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Peynir Soslu Cevizli Papardelle

Malzemeler

- 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir
- 2 yemek kaşığı ceviz
- Yarım çay bardağı tavuk suyu
- 1 yemek kaşığı krema
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/6 bağ nane
- Yarım çay kaşığı muskat
- Yeteri kadar tuz
- 110 gr papardelle makarna

Yapılışı

Papardelleyi 10 dakika haşlayın.Tuzu alınmış beyaz peyniri tavuk suyu ile telle çırparak pişirin. Krema, muskat, tuz, biber ilave edin ve tel süzgeçte süzdürerek sos yapın. İnce kıyılmış maydanoz ve az zeytinyağı ile tavada sotelenmiş, kırılmış ceviz parçaları ilave edin. Sosa karıştırın. Haşlanmış makarna ile karıştırın. Nane ile süsleyerek servise sunun.
44802
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.