Sonbaharın En Güzel 10 Yemeği

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Sucuklu Tarhana Çorbası

Malzemeler

- 6 çorba kasığı tarhana
- 200 gram sucuk
- 1 çorba kasığı salça
- 1 çay bardağı mısırözü yağı
- 7-8 su bardağı su
- Yeteri kadar tuz

Yapılışı

Tencereye yağı alın. Küçük doğranmış sucukları ekleyip kavurun. Tarhanayı da kavrulan sucuklarla 1-2 sefer çevirin. Sıcak suyu yavaş yavaş tarhanaya ekleyin. Salça da ilave edip, koyulastırın. Kısık ateşte kaynamaya bırakın. 10 dakika kaynatıp ocaktan alın.
44375
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.