Sonbaharın En Güzel 10 Yemeği

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Palamut Kokoreç

Malzemeler

- 1 adet palamut
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet domates
- soğan
- sıvıyağ
- tuz
- kekik, kimyon,sumak

Yapılışı

Palamutu fleto dilimleyerek hazırlayın ardından kılçıklarını iyice temizleyin. Ardından yağsız tavada kızgın ateşte kızartın.Diğer yandan biberleri ve domatesleri küp küp doğrayın. Soğanları domates ve biberi ayrı ayrı soteleyin. Pişirdiğiniz palamutu tahta üzerinde ince ince kıyın. Üzerine soğanı, biberleri ve domatesleri ekledikten sonra baharatları da dökün.Sonra hepsini beraber tekrar ince ince kıyıp servis edebilirsiniz.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.