Sonbaharın En Güzel 10 Yemeği

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Bal Kabaklı Tatlı

Malzemeler

- 2 dilim bal kabağı
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Su
- 1 paket vanilyalı puding
- 2 su bardağı süt
- Toz antep fıstığı
- Badem

Yapılışı

2 dilim bal kabağı 1 yemek kaşığı toz şeker ile birlikte tencereye alınır. Üzerini geçecek kadar su eklenip yumuşayana dek yaklaşık 10 dakika pişirilir. Pişen bal kabağı püre haline gelene kadar robottan geçirilir. 1 paket vanilya aromalı puding 2 su bardağı sütle katılaşana kadar 3 dakika çırpılır. Kuplara sırasıyla puding, bal kabağı püresi konulur. Üzerine toz antep fıstığı serpilir ve 1 badem ile süslenir.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.