Sonbahar İçin En Güzel Tarçınlı Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tarçınlı Patlamış Mısır

Malzemeler:

200 gr. mısır
100 ml. sıvı yağ
2 tatlı kaşığı tarçın
2 çay kaşığı toz kırmızı biber
1-2 tutam tuz

Yapılışı:

Derin tencereye sıvı yağı koyun. Tarçının veya kırmızı biberin yansım, mısırı ve tuzu ilave ettikten sonra, tencerenin kapağını kapatın. Mısırlar patlamaya başlayana kadar ocağı harlı ateşte tutun, patlamalar hızlanınca ise kısık ateşte devam edin. Patlamalar durunca tencereyi ateşten alın, tarçının veya biberin kalan bölümünü ilave edin.
57396
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.