Sonbahar İçin En Güzel Tarçınlı Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tarçınlı Kuzu İncik

Malzemeler:

2 Adet kuzu incik
1/2 Demet Dereotu
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Tatlı Kaşığı Tarçın
4 Dal taze soğan (isteğe göre)
1 Çay Kaşığı Tuz
3 Su Bardağı Sıcak Su

Yapılışı:

İncikleri yıkayıp tencereye koyalım. Etler suyunu salıp çekince tereyağ ilave edelim. 3 su bardağı sıcak su ve tuzu ekleyip pişmeye bırakalım. Yıkanmış taze soğanların beyaz ve yeşil kısımlarını parmak uzunluğunda doğrayıp, ocağı kapatmadan beş dakika önce tenceredeki inciklerin üzerine yerleştirelim. Pişince ocağı kapatıp tarçını serpelim. İncikleri servis tabağına alıp yıkanmış dereotuyla süsledikten sonra servis edelim.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.