Sonbahar İçin En Güzel Tarçınlı Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tarçınlı Ve Biberli Renli But

Malzemeler:

4 kalçalı tavuk butu
2 çubuk tarçın
1 dolmalık kırmızı biber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık yeşil biber
6 diş sarımsak
10 adet kiraz domates
Yarım su bardağı kuru üzüm
100 gr margarin
1 tutam karabiber, tuz

Yapılışı:
Tavuk butlarını fırın kabına yerleştirin. Biberleri şerit halinde doğrayın. Tavukların etrafına dağıtın. Sarımsakların kabuklarını soymadan ekleyin. Çubuk tarçın, kuru üzüm ve domatesleri ilave edin. Yağ, tuz ekleyin. Alüminyum folyo ile üstünü kapatarak 200 derce fırında 45 dk pişirin.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.