Sonbahar İçin En Güzel Tarçınlı Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Tarçınlı Kestaneli Pilav

Malzemeler:

2,5 su bardağı pirinç
1 soğan
1 adet kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı tarçın
100 gram kuşbaşı et
100 gram kestane
3 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Yapılışı:

Tereyağını tencereye alıp eritin. Üzerine pirinçleri ekleyip rendelenmiş soğanla 5 dakika kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domatesleri küp doğranmış havucu ve sıcak suyu üzerine ekleyip kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Diğer tarafta etleri çok küçük küpler halinde doğrayın ve kabukları soyulmuş haşlanmış kestaneleri tarçınları tereyağında 10 dakika kavurup pilavın içine ekleyip karıştırın. 15 dakika daha pişirin ve servis tabağına aktarın.
57420
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.