Palamut Mevsimi Geldi! İşte Enfes Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Palamut Buğlama

Malzemeler: 1 yemek kaşığı margarin 2 tane domates 2 tane limon 2 tane soğan 2 tane palamut 4 diş sarmısak

Hazırlanışı:

PALAMUTLARI İNCE HALKA ŞEKLİNDE KESİP İYİCE YIKAYIP SÜZGEÇTE SUYUNU SÜZÜLMEYE BIRAKALIM BİR TENCERENİN DİBİNE YUVARLAK DOĞRADIĞIMIZ DOMATESLERİ DİZELİM ÜZERİNE TUZLANMIŞ VE DÖVÜLMÜŞ SARIMSAKLARLA KARIŞTIRILMIŞ BALIKLARI YERLEŞTİRELİM BALIKLARIN ÜZERİNEDE HALKA ŞEKLİNDE KESTİĞİMİZ SOĞANLARI KOYALIM EN ÜSTE YUVARLAK ŞEKİLDE DİLİMLEDİĞİMİZ LİMONLARIMIZI DİZELİM VE MAYDONOZLARI DA EN ÜSTE KOYUP YARIM SU BARDAĞI SU VE MARGARİN İLAVE EDİP KISIK ATEŞTE 45-50 DK. PİŞİRELİM.
73931
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.