Nefis Tarifler!

Güncellenme tarihi: 31.10.2016
Portakallı ve çikolatalı kedidili pastası

Malzemeler:

6,5 su bardağı süt, 2 paket kedidili bisküvi, 2 paket kakaolu toz puding, 1 paket vanilyalı toz puding, 1 su bardağı portakal suyu, 2 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi, 100gr bitter çikolata, 2 çay bardağı iri dövülmüş fındık

Hazırlanışı:

Kakaolu toz pudingi 5 su bardağı sütle pişirin. Çikolatayı ekleyip eriyinceye kadar karıştırın ve ocaktan alın. Vanilyalı toz pudingi 1,5 su bardağı süt, portakal suyu, rendelenmiş portakal kabuğu ile karıştırarak pişirin.

Dikdörtgen borcamın tabanını kaplayacak kadar kedidili dizin ve üzerine çikolatalı pudingin üçte ikisini dökün. Tekrar bir sıra bisküvi dizin. Üzerine portakallı pudingi yayın. Tekrar bisküvi dizip çikolatalı pudingin kalanını ekleyin ve kaşığın tersi ile düzleyin. En üste fındıkları serperek en az 2 saat buzdolabında soğutup servis yapın.
310998
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.