Nefis Kahvaltı Seçenekleri!

Güncellenme tarihi: 26.04.2017
Karaköy Poğaçası

Malzemeler

120 Gr Margarin (hamur işi tercih edilir), 1 Paket maya, 1 Su Bardağı süt, 1 Çay Bardağı su, 1 Yemek Kaşığı tuz, 1 Adet yumurta, 1 Çay Bardağı zeytinyağı, 1 Yemek Kaşığı toz şeker, 5 Su Bardağı un

Hazırlanışı:

Tüm malzemeyi karıştırarak güzelce yoğurun. Sıcak bir ortamda 1 saat dinlendirerek mayalanmasını sağlayın. Mayalanan hamurdan cevizden biraz daha büyük parçalar koparıp, avucunuzda açın ve içine maydanozlu, peynirli karışımdan koyup kapatın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında, üstlerineyumurta sarısı sürdükten sonra çörek otu serpin ve pişirin. 120 Gr margarin
701250
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.