Mart Ayı Balıklarıyla Lezzetli Tarifler

Güncellenme tarihi:
PATATESLİ KEFAL GÜVECİ

Malzemeler:

• 3 adet kefal
• 4 adet patates
• 2 adet soğan
• 100 gram yağ
• 1 çorba kaşığı salça
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 su bardağı su

Yapılışı:

Patatesler soyulur, daire şeklinde doğranır ve yağlanmış güveçe dizilir. Temizlenmiş kefaller 2 parmak eninde doğranır, patateslerin üzerine dizilir. Yarım daire şekline doğranmış soğanlar da serpilir. Salça, su, tuz ve yağ karıştırılır, en üste gezdirilir. 180 derece fırında 40 dakika pişirilir.
Yayın tarihi: 22.03.2017
13178
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.