Mart Ayı Balıklarıyla Lezzetli Tarifler

Güncellenme tarihi: 22.03.2017
PATATESLİ KEFAL GÜVECİ

Malzemeler:

• 3 adet kefal
• 4 adet patates
• 2 adet soğan
• 100 gram yağ
• 1 çorba kaşığı salça
• 1 tatlı kaşığı tuz
• 1 su bardağı su

Yapılışı:

Patatesler soyulur, daire şeklinde doğranır ve yağlanmış güveçe dizilir. Temizlenmiş kefaller 2 parmak eninde doğranır, patateslerin üzerine dizilir. Yarım daire şekline doğranmış soğanlar da serpilir. Salça, su, tuz ve yağ karıştırılır, en üste gezdirilir. 180 derece fırında 40 dakika pişirilir.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.