Kurban Bayramı İçin Enfes Kavurma Önerileri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Dana Kavurma

Malzemeler:
75 Gr Margarin, 5 Adet çeri soğan, 1 Tutam kekik karabiber tuz, 1 Adet Taze Kırmızı Biber, 1 Adet taze yeşil biber, 500 gr dana eti

Hazırlanışı:
Dana eti jülyen doğranır tavada eritilmiş yağda kavrulmaya bırakılır. Daha sonra soğanlar eklenir,yuvarlak ve uzun doğradığımız biberler ilave edilip kavurmaya devam edilir. Baharatlar eklenir bir süre daha kavrulur sıcak servis yapılır.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.