Kurban Bayramı İçin Enfes Kavurma Önerileri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Brokolili Kuzu Kavurma

Malzemeler:
250 gr. Brokoli, 250 gr. kuzu kuşbaşı, 1 adet haşlanmış havuç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı karışık, baharat, 1 tutam maydanoz, 40 gr. badem içi, 1 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 su bardağı su

Hazırlanışı:
Soğan küp şeklinde doğrandıktan sonra sıvıyağ ile bir tavada kavrulmaya başlanır. İçerisine sırasıyla kuşbaşı kuzu eti, küp küp doğranmış havuç, brokoli, badem, baharatlar, maydanoz ve su ilave edilerek pişirilir. Farklı garnitürler ile servis yapılır.
11714
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.