Kurban Bayramı İçin Enfes Kavurma Önerileri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Osmanlı kurban kavurma

Malzemeler:
10 kişilik Gerekli malzeme, Kavurma için: 1.5 kg kavurmalık kuzu et, 500 gr arpacık soğan, 4 domates, 20 diş sarımsak, 5 sivri biber, tuz, karabiber, kimyon, kakule, kekik

Pilav için: 4 su bardağı pirinç, 6 su bardağı su, 6 çorba kaşığı tereyağı, 2 havuç, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay bardağı kuşüzümü, tuz, Hamur için: 1 kg milföy hamuru, 1 yumurta, badem
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.