Kurban Bayramı İçin Enfes Kavurma Önerileri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Ciğer Kavurma

Malzemeler:
1/2 Kg. Kuzu Ciğeri 3 Çorba Kaşığı Un 1/2 Çay Kaşığı Tuz 1/2 Çay Kaşığı Karabiber Sıvı Yağ

Hazırlanışı:
Kuşbaşı şeklinde doğradığımız kuzu ciğeri yıkayalım, süzgece koyup suyunu iyice süzdürelim. Bir tabağa alıp unlayalım. Yağ tavasını kızdıralım. Unlanmış ciğerleri içine atıp arada karıştırarak pişirelim. Havlu kâğıt yardımıyla fazla yağını süzdürelim. Tuzunu ve karabiberini katalım ve servis edelim.
11393
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.