Kurban Bayramı İçin Enfes Kavurma Önerileri!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Patatesli Kuzu Kavurma

Malzemeler:
1 Yemek Kaşığı margarin, 3 Çorba Kaşığı kuru üzüm, 400 gr kuzu eti, 4 Çorba Kaşığı nar ekşisi, 4 Adet patates, 1 Tutam karabiber, 1 Tutam tuz

Hazırlanışı:
Öncelikle kuzu etlerini kuşbaşı doğrayın ve tencereye koyup suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine yağı ve doğranmış, patatesleri koyup kavurmayı başlayın. Üzerine kuru üzüm ve bir miktar sıcak su koyup kapağını kapatın, 15 dakika kadar pişirin. Servis yapmadan önce nar ekşisini, tuzu ve karabiberi de koyup 5 dakika pişirin, sıcak sıcak ikram edin.
11394
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.