Kıyma Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Kurallar

Güncellenme tarihi: 21.04.2017
Kıymanın nasıl saklandığı da kalitesini etkiliyor

Çektirdiğiniz kıymanın bir kısmını daha sonra kullanmak üzere saklayacaksanız mutlaka dondurun. Ertesi gün kullanacağınız kıymanın o gece sıfır derece gözünde durmasında sorun yok. Ancak kullanma süresi uzayacaksa, mutlaka -18 derecedeki derin dondurucuda saklamaya özen gösterin. Çözülen bir kıymayı tekrar dondurmak, etin üstünde üreyen bakteriler yüzünden sağlık sorunlarına neden olabilir.
13326
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.