Kasım Ayı Sebzeleriyle Mükemmel Tarifler!

Güncellenme tarihi: 07.11.2016
Kereviz Salatası Malzemeler

2 adet kereviz
1 kase yoğurt
3 diş sarımsak
3 yemek kaşığı mayonez
1 avuç ceviz içi
Zeytin yağı
Yarım limon suyu
Tuz, nane, kırmızı toz biber

Hazırlanışı:

Kerevizler soyulur ve rendelenir. Rendelenen kerevizlerin üzerine kararmasını engellemek için yarım limon suyu sıkılır. Yoğurt ve mayonez bir kaba alınır ve üzerine tuz ve ince kıyılmış sarımsak eklenip karıştırılır Rendelenmiş kereviz yoğurtun içerisine eklenip karıştırılır. Salata servis tabağına alınır ve üzerine nane, kırmızı biber ve ceviz dökülerek servis edilir. Tercihen üzerine bir miktar zeytin yağı gezdirilir.
62596
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.