İftar İçin Fıstık Gibi Tarifler!

Güncellenme tarihi: 13.06.2017
Yapılışı:

Margarini ve tereyağını eritelim. Ayıklanmış Antep fıstığını ve dolmalık fıstıkları ekleyip kavuralım. Küp doğranmış soğanı da ekleyip kavurmaya devam edelim. Pirinci yıkayalım, suyunu süzdürüp tencereye alalım. Suyu ekledikten sonra kuş üzümlerini, yenibaharı, karabiberi, kırmızı pul biberi ve tuzu da koyalım. Pirinçler, suyu çekene kadar pişirelim. İnce kıyılmış maydanozu ekleyip ocağın altını kapatalım ve pilavı demlenmeye bırakalım.
74273
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.