Evde Pizza Yapma Rehberi

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
• Her bir pizza için üzerinde çalıştığın tezgahı ve hamur topların üstünü güzelce unla. Hamurun dinlenmesi için 5 dakika bekledikten sonra parmak uçlarını kullanarak hamuru 15 cm çapına kadar getirmelisin. Kenarları ortasından biraz daha kalın olsun. Buzdolabına koyduğun top haliyle hamurlar üç güne kadar saklanabilir.

İpucu: Hâlâ hamurun ölçüsünü tutturamayıp düzgün açmayı beceremeyeceğinden mi korkuyorsun? Yakınlardaki bir fırına uğra, orada hazırlarından bulabilirsin Ama tam buğday olanlarından seçmen sağlığın için daha iyi olur.
10898
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.