En Lezzetli Çorba Tarifleri

Güncellenme tarihi: 04.06.2017
Kazdağı Çorbası

Malzemeler:

* 2 adet tavuk but,
* 2 adet sivri biber,
* 2 adet domates,
* 1 çay bardağı nohut (haşlanmış),
* 1 çay bardağı börülce,
* 3 yemek kaşığı tarhana,
* 1 yemek kaşığı domates salçası,
* 2 yemek kaşığı tereyağı,
* Tuz.

Yapılışı:

Tavuk etlerini didikleyelim veya küp şeklinde doğrayalım ve haşlama suyunu ayıralım. Tereyağında kabuklarını soyup ince ince doğradığımız domatesleri ve ince ince doğradığımız biberleri kavuralım. Üzerine tarhanayı ve salçayı ilave edip kavuralım. Sonra nohudu, fasulyeyi ve tavuk etlerini ilave edip karıştıralım. Daha sonra tavuk suyunu ve tuzu ilave edip pişirelim ve sıcak sıcak servis yapalım.
38655
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.