Bulaşık Makinesinde Yemek Pişirme!

Güncellenme tarihi: 13.03.2017
"Bulaşık makinesinde sıcaklık çok yüksek derecelere ulaşmadığı için taze bir balığı, eti, sebzeyi, suyunu uçurmadan ve besin değerini kaybetmeden pişirebiliyoruz. Çünkü burada sıcaklık 70 derece oluyor. Yaklaşık 2,5 saatlik sürede pişiyor. Evde otururken, bulaşıklar yıkanırken yemeğiniz de hazır oluyor. Bu pişirme yöntemini aynı zamanda bebekler için de kullanabiliriz. Çünkü yemekler çok yüksek derecede pişmediği için besin değeri kaybolmuyor ve çok yumuşak kalıyor."
61426
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.