Birbirinden Güzel Çilekli Tatlı Tarifleri!

Güncellenme tarihi: 24.04.2017
Çilekli milföy

1 paket milföy hamuru

Kreması İçin

1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
2 su bardağı süt
1/2 su bardağı toz şeker
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya
1/2 yemek kaşığı tereyağı
1/2 paket krem şanti

Süslemek İçin

Çilek
Pudra Şekeri
Milföy hamurları ortadan ikiye bölünür. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirilir. Hafif pembeleşene kadar önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir.

Pastanın Hazırlanışı

Soğumuş milföyler ortadan ikiye bölünür. Arasına krema sürülürek kapatılır. Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpilir. Çilek yerleştirilip servis yapılır.
21244
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.