Bayat Ekmekli Tarifler

Güncellenme tarihi: 22.06.2017
Yalancı Paça

Malzemeler:

•Soğan
•Tereyağı
•Salça
•Sarımsak
•Limon suyu
•Toz biber
•Et suyu
•Bayat ekmek

Yapılışı:

Küçük küpler şeklinde doğranan soğan, tencerede, 1 yemek kaşığı tereyağı ile kavrularak pembeleştirilir. Üzerine salça ilâve edilerek eritilir. Dövülmüş 2 diş sarımsak, 1 limonun suyu, tuz, kırmızı toz biber ve et suyu katılır. Bayat ekmek küp şeklinde doğranarak tereyağında kavrulur. Kıtırlaşınca, çorba kâsesine doldurulan çorbanın üzerine dökülür
69269
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.