Yemekten 2 Saat Sonra!

Güncellenme tarihi: 09.11.2016
Doğal antibiyotik yeşil soğan

Yeşil soğan; soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar ile savaşmak için vazgeçilmez bir besindir. Mide şikâyeti olmayan bireyler salatalarda ya da tek olarak tüketebilirler. Sabah kahvaltıların da bile tüketilebilir. Zengin C vitamini ve mineral içeriği ile yeşil soğan, hazmı kolaylaştırıcı ve mikroplarla savaşan bir özelliktedir. Öksürük tedavisinde, boğmaca ve astım gibi şiddetli hastalıklarda da soğandan faydalanabilir. Pek çok kaynak yeşil soğanın antibiyotik etki gösterdiğini ortaya koymaktadır.
59684
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.