Yağ yakmak için beslenmek gerek!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
11. Sarımsak ve soğan:Hücrelerin yağ depolarını azaltmasına yardım eder.

Ayrıca Sarımsak İçeren Her Besin Maddesinin Antibiyotik Ve Bağışıklık Yükseltici Etkisi Vardır.Yüksek Tansiyon Ve Kalp Hastalığı Tehlikesini Azaltırlar. Soğan, Mide Kanserine Yakalanma Riskini; Sarımsak Da Bağırsak Kanserine Yakalanma Riskini Azaltır. Kalp Ve Alerjik Hastalıklara Karşı Etkili

12. Baharatlar: Metabolizmayı hızlandıran baharatlar zencefil, acı biber ve köridir. Tarçın, kan şekerini dengeler.Zencefil metabolizmayı hızlandırır, şişkinliği azaltır.Rezene, fazla suyu atar.Kekik, kolesterol düşürücü , yağ yakıcıdır. Biberiye dolaşım sistemini uyarır.
58201
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.