Vejetaryen Beslenme İçin 10 Öneri

Güncellenme tarihi: 13.02.2017
Bitkisel protein için doğru kaynaklar

Vücudun protein, şif ve vitamin ihtiyacını karşılamak için doğru kaynaklar tercih edebilirsiniz. Kuru baklagiller (mercimek, kuru fasulye, nohut, barbunya, börülce, soya), yağlı tohumlar (ceviz, fındık, badem, yer fıstığı, susam, çekirdek türleri), zeytin, sıvı yağlar ile tahıllar (pirinç, esmer pirinç, bulgur, makarna, erişte, kuskus, şehriye, mısır, yulaf, çavdar tam tahıllı ürünler, karabuğday, kinoa) sebze ve meyvelerden yeterince tüketilmesi gerekmektedir.
6810
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.