Üşümemek İçin Bunları Tüketin!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
A Vitamini:

Yeşil yapraklı sebzeler, havuç, bal kabağı, yumurta ve balık,

C Vitamini:

Kuşburnu, maydanoz, yeşilbiber, karalahana, karnabahar, limon, mandalina ve greyfurt,

E Vitamini:

Badem, ceviz, fındık gibi yağlı tohumlar ve bitkisel yağlar

Magnezyum:

Badem, ceviz, fındık, fıstık, muz, kuru baklagiller, tahıllar, yeşil yapraklı sebzeler

Selenyum:

Deniz ürünleri, et ürünleri ve sarımsak

Çinko:

Badem, ceviz, kuru baklagiller, bulgur, süt, yumurta, balık ve et.
19562
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.