Sağlıklı Beslenmek İçin Kolay Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Akşam yemeği

Pesto sos ile marine edilmiş ızgara sebze tabağı, domates sos ve baharatlı kaju peyniri eşliğinde

PESTO SOS

Malzemeler: * 1 yemek kaşığı fesleğen
* 2 yemek kaşığı maydanoz
* 1 demet roka
* 1,5 yemek kaşığı kaju tozu
* 1 çay kaşığı tuz
* 1 tatlı kaşığı limon suyu
* 2 tatlı kaşığı zeytinyağı
* 1 çay kaşığı besin mayası


Hazırlanışı:

Yeşillikleri güzelce yıkayıp kuruttuktan sonra mutfak robotunda parçalayın, sıvılar ve toz ürünlerini koyup karıştırmaya devam edin. Fazla çektirmeyin ki yeşilliklerin tadı acımasın.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.