Sağlıklı Beslenmek İçin Kolay Tarifler

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
KABAK EKMEK

Malzemeler (4 kişilik):

* 110 g glütensiz un
* 2 g karbonat
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 3 g Himalaya tuzu
* 1 çay kaşığı kuru adaçayı
* 1 çay kaşığı maydanoz
* 88 g kabak rendesi
* 12 g doğranmış badem
* 12 g ay çekirdeği
* 35 g zeytinyağı
* 16 g badem sütü

Hazırlanışı:

Bir kapta önce toz malzemeleri karıştırın. Başka bir kapta kabakları rendeleyip suyunu sıktıktan sonra diğer malzemeler ile karıştırın ve toz malzemelerle birleştirip yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru ekmek kalıbına yerleştirin. 150 derecede ısıtılmış fırında 60 dakika pişirin.
39957
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.