Sağlık için önce mutfağınızı değiştirin!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Yağsız pişirmenin en sağlıklı, lezzetli ve pratik yolu!

Yüksek basınçta pişirme = Düdüklü tencere

Kısalan pişirme süreleri, vitamin ve minerallerin kaybını azaltır. Yiyecekler gerçek lezzetini korur, çeşniler de tadını kaybetmez, yemeklerdeki yağ miktarını sınırlamaya çalışanlar için de oldukça uygundur. Özellikle geç pişen sebzeler için yardımcı çözümdür.

Düşük basınçta pişirme = Buharda pişirme

Buharda pişirmeye uygun tencereler veya makinelerde hazırlanır. Vitamin, mineral, protein yapılarını da korur, sindirimi rahattır ve lezzetlidir.
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.