Sağlık için önce mutfağınızı değiştirin!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
İyi ve sağlıklı yemek iyi malzeme, sağlıklı pişirme tekniklerinden geçer. Yemekleri kalori artırmadan, sağlıkla tatlandırmak için aşağıdaki önerileri izleyin:

Kokulu bitkilerden : Adaçayı, mercanköşk, fesleğen, kekik, maydanoz, dereotu,reyhan biberiye, rezene.

Baharatlardan : pul biber, tarçın, Hindistan cevizi, karabiber , köri, zerdeçal, zencefil, hardal, ketçap, az yağlı krema, az yağlı ya da yağsız yoğurt, az yağlı süt, balzemik, nar ekşisi, koruk suyu, üzüm veya şarap sirkesi.
Tuzu azaltılmış soya sosu, sarı veya yeşil limon suyu..
22275
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.