Ramazan'ın Vazgeçilmez Tatlarını Fazla Yerseniz...

Güncellenme tarihi: 02.06.2017
Yapılışı;

Antep fıstığını mutfak robotuna koyalım ve un haline gelene kadar çekelim. Hurmaların iyice yumuşak olduğundan emin olunca, küçük küçük doğrayıp mutfak robotuna alalım ve iyice ezilene kadar çekelim, tamamen ufalanan hurmaları da antep fıstığı ile aynı kaba alalım. Kakaoyu da kaba ekleyip malzemeleri toparlanana kadar elimizle yoğuralım. Hamur haline gelen karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar yuvarlayalım ve hindistan cevizine bulayalım. Hurma toplarımızı servis tabağına alalım ve yarım saat kadar buzdolabında dinlendirip servise sunalım. 2 adet hurma topu 1 porsiyondur.
8081
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.