Ramazan'ın Vazgeçilmez Tatlarını Fazla Yerseniz...

Güncellenme tarihi: 02.06.2017
Yapılışı;

Süt ve şekeri karıştırarak kaynatın ve soğumaya bırakın. Güllaç yapraklarını teker teker tepsiye dizerken her yaprağı koyduktan sonra sütlü karışımla iyice ıslatın. 5.yaprağı koyduktan sonra dövülmüş cevizleri güllaç yapraklarının üzerine serpin ve kalan 5 yaprağı da ıslatarak dizmeye devam edin. Kalan sütü gül suyu ile karıştırarak güllacın üzerine dökebilirsiniz ve süslemek için kiraz gibi mevsim meyvelerini kullanabilirsiniz. Avuç içiniz kadar 1 dilim güllaç 1 porsiyondur.
8510
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.