Ramazan’da Özel Egzersizlerle Oruç Tutun

Güncellenme tarihi: 24.05.2017
• İftarda yemeğe 2-3 tane hurma ile başlanmak uygundur. Hurma karbonhidrat, posa, potasyum ve magnezyumun iyi bir kaynağıdır. Sonrasında çorba ile hafif bir başlangıç yapıp dinlenerek ve yavaş çiğneyerek fazla baharatlı olmayan kızartılmadan ve az tuzlu yapılmış ana yemeğe (sebze/ et/ tavuk/balık/ kuru baklagiller) geçilebilirsiniz. Yemeğinize tam tahıllı ekmekler, kepekli/kabuklu pirinç/ makarna, kinoa, karabuğday, bulgur gibi sağlıklı tam tahıllar size uygun porsiyonlarda eşlik edebilir.
7652
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.