Okinawa Diyetiyle 5 Günde 2 Kilo Verin!

Güncellenme tarihi: 27.04.2017
4. Gün

Öğlen:

Limon – Hindistan Cevizi Pilav (Greyfurt ve Kivili):40 gram esmer pirinç, 1 limonun suyu ve dilimleri, 100 ml elma suyu, 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi, 50 ml yağsız süt (yüzde 1.5 yağlı) 1 tutam öğütülmüş tarçın, 2 kivi, 1 küçük greyfurt, 1 yemek kaşığı yoğurt.

Hazırlanışı:

Esmer pirinci 75 ml su, limonun kabuğu ve elma suyuyla birlikte haşladıktan sonra 30 dakika demlenmeye bırakın. Hindistan cevizini, sütü ve tarçını pilava ilave edin. Pilavı karıştırdıktan sonra 3 dakika ısıtın. İster sıcak, isterseniz soğuk olarak kivi, greyfurt ve yoğurtla servis edin.

Akşam:

Cevizli Kuşkonmaz – Portakal:300 gr yeşil kuşkonmaz, bir portakalın suyu ve rendelenmiş kabuğu, 100 ml sebze suyu, iyot tuzu, öğütülmemiş karabiber, 125 gr dana eti, 1 yemek kaşığı beyaz karabiber, 1 tatlı kaşığı ayçiçek yağı, 3 ceviz, biraz taze kişniş.

Hazırlanışı:

Kuşkonmazın köklerini kesin. Sebze suyu ile portakalın suyu ve kabuğunu, tuz ve biberle birlikte ısıtın. Kuşkonmazı hazırladığınız suyun içinde 8 dakika pişirin. Dana etinin bir tarafını öğütülmemiş karabibere batırdıktan sonra teflon tavada 6 dakika kızartın ve baharatlandırın. Ayçiçek yağını kuşkonmazın üzerine damlatın. Cevizi öğütün ve kuşkonmazın üzerine serpiştirin. Kuşkonmazı et ve kişnişle servis yapın.
19233
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.