Mutfağınızda doğru besinler bulundurun!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
KAHVALTILIKLAR:

Tam yağlı peynir yerine az yağlı beyaz, lor, labne light kullanın.

Salam, sosis yerine hindi füme veya sucuk kullanın. Hafif sucuk için dilimleyip haşlayın böylece fazla yağdan kurtulmuş olursunuz.

Reçel, kakaolu fındık ezmeleri yerine doğal bal, şekersiz reçel, doğal pekmez, şekersiz fıstık ezmesi kullanın. Vişne, elma rendesi, çilek karıştırıp kendi meyve şekeriyle marmelat yapın.

Margarin yerine doğal tereyağ veya zeytinyağı tercih edin. Sağlıklı da olsa miktarı arttırmayın.

24033
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.