Maydanozu Sonbaharda Tüketirseniz...

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Sarımsak

Salgın hastalıklara ve soğuk algınlığına karşı bir kalkan görevi gören sarımsak mide ve bağırsak rahatsızlıklarında da yardımcı besinler arasında yer alır. Gripten koruyan bir etkisi vardır. Yemeklerin içerisinde tüketilebildiği gibi yoğurt ya da yemek yanlarında çiğ olarak da tüketilebilir. Sarımsak; kanı temizler, mikropları öldürür. Gece uykularında rahatlık vericidir. Kanser kalp ve damar sağlığında başlıca besinlerin içerisinde yer alır.
94214
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.