Maydanozu Sonbaharda Tüketirseniz...

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
Soğan

Soğuk algınlığı grip astım ve bronşit gibi hastalıklar da yemeklerin vazgeçilmezi olarak kullanılabilir. Mide şikâyeti olmayan bireylerde salatalarda ve yemeklerin yanların da çiğ olarak ta tüketilebilir. Zengin C vitamini ve mineral içeriği yüksek olan soğanın hazmı kolaylaştırıcı ve mikroplarla savaşıcı etkisi de vardır. Öksürük tedavisinde, boğmaca ve astım gibi şiddetli hastalıklarda da soğandan faydalanabilir. Kalp dostudur ve pek çok kaynakta antibiyotik etki gösterdiğine dair çalışmalar mevcuttur.
94314
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.