Lifli beslenmenin faydaları!

Güncellenme tarihi: 01.11.2016
MEYVELER ve POSA MİKTARLARI

Armut 100 g. 1,4 Elma 100 g. 1,0 Erik (kuru) 100 g. 1,6 İncir (kuru) 100 g. 5,6 Şeftali 100 g. 0,6 Üzüm (kuru) 100 g. 0,9 Ispanak 100 g. 0,7 Enginar 100 g. 4,8 Kuru fasulye 100 g. 4,3 Mercimek 100 g. 3,9 Nohut 100 g. 5,0 Badem 100 g. 2,6 Ceviz 100 g. 2,1 Fındık 100 g. 3,0 Ekmek 100 g. 0,2 Çavdar ekmeği 100 g. 0,4 Bulgur 100 g. 1,3

Kaynak: Milliyet
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.