Lezzeti İkiye Katlayan Tarif: Kahverengi Tereyağı

Güncellenme tarihi: 05.12.2017
Daha yoğun, daha karamelize bir tat

Kahverengi tereyağını yemeklerinizin üzerine gezdirebilir, yemeklerinizi onun içinde pişirebilir ya da kek, kurabiye gibi tatlılarınızın harcında kullanabilirsiniz. Kurabiye harçlarında kullandığınızda daha yoğun kıvamlı, daha karamelize olmuş, içi hafif ıslak kurabiyeler elde ederseniz. Keklerin ise daha kıvamlı ve yoğun lezzette olmasını sağlar. Hamur işlerinin üzerinde hafif isli bir tat ve koku bırakır. Et yemeklerinin özellikle üzerine gezdirildiği durumlarda etin içine işleyerek nefis bir tat ve kokuya sahip olmasını sağlar.

Yapımı Kolay 15 Leziz Tatlı
9558
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.