Lezzeti İkiye Katlayan Tarif: Kahverengi Tereyağı

Güncellenme tarihi: 05.12.2017
2 – Kısık ateşte, sürekli karıştırın

Isınma aşamasında ateşi sürekli kısık ateşte tutun. Kahverengi tereyağını çok yüksek ateşte yapmaya çalışırsanız yağ yanar, süt maddeleri açığa çıkmaz ve yanık bir tat oluşur. Bu esnada spatula ya da tahta kaşık yardımıyla sürekli karıştırarak tüm tereyağının aynı miktarda eridiğinden emin olun. Hatta mümkünse çırpıyormuş kadar hızlı karıştırmakta daha büyük fayda var. Bu aşamada üzerinde hafif hafif tortular oluşmaya başlayacak.

Lezzetli Meze Tarifleri
10827
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.