Lezzeti İkiye Katlayan Tarif: Kahverengi Tereyağı

Güncellenme tarihi: 05.12.2017
Kahverengi tereyağı, tereyağının yakılmadan, belli bir ısıda eritilip, içindeki süt maddelerinin ortaya çıkarıldığı, daha karamelize bir tadı ve kokusu olan yağ çeşidine deniliyor. Klasik tereyağından elde ediliyor.

Et yemeklerinden kurabiyelere, keklerden fırın sebzelerinin üzerine hemen hemen tüm tariflerde kullanabiliyor ve içine girdiğin her şeyin lezzetini ikiye katlıyor.

Kahverengi tereyağının yapımı oldukça pratik, ancak dikkat istiyor. İşte adım adım kahverengi tereyağı tarifi:

Patatesle Yapılabilecek 10 Enfes Tarif
10005
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.