Kurban Eti İle Yapabileceğiniz 6 Yöresel Tarif...

Güncellenme tarihi: 28.08.2017
Hazırlanışı:

Yıkayıp süzdüğünüz eti tencereye koyun. Üzerine margarin, karabiber, tuz, arpacık soğanı ilave ederek kavurun. Havuçları halka şeklinde doğrayıp, etin üzerine koyun. Bezelye ve doğranmış dereotu ekleyip, 2 bardak su ilave edin. Kısık ateşte pişen eti fırın kabına yerleştirin. Ayrı bir kapta un, yumurta ve yoğurdu çırpın. Hazırladığınız sosu etin üzerini kapatacak şekilde dökün. 175 derecelik fırında 20 dakika pişirin. 10 dakika dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz.
48781
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.