Kurban Eti İle Yapabileceğiniz 6 Yöresel Tarif...

Güncellenme tarihi: 28.08.2017
Hazırlanışı:

Kıymaya ufalanmış ekmeği, ince doğranmış maydanozu, karabiberi, tuzu, rendelenmiş soğanı ve yumurtayı ekleyerek yoğurun. Bunları parçalara ayırıp parmak büyüklüğünde yuvarlayın. Tepsiye dizerek fırına sürün. Piştikten sonra küçük bir kaba alıp katı yağda kavurduğunuz salça ve una 3 bardak su koyup, 10 dakika kaynattıktan sonra köftelerin üzerine dökün. Bir müddet de böyle kaynatıp arzu ettiğiniz garnitür ile servis yapın.
48729
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.