Kurban Eti İle Yapabileceğiniz 6 Yöresel Tarif...

Güncellenme tarihi: 28.08.2017
Hazırlanışı:

Yağı hafifçe eritip, ince doğranmış soğanı 2-3 dakika çevirin. · Etleri ilave edin, hızlı ateşte çevirdikten sonra altını kısın. · 1 bardak ılık suyu da ekleyin. · Etler suyunu çekince tuz, kekik ve karabiber ekleyin. · Pişen etleri bir tepsiye alın. · Aşağıdaki tarife göre hazırlanmış mantarları etlerin üzerine dökün. · İnce kıyılmış maydanoz serpin. · Sıcak olarak servis yapın. Mantarın hazırlanışı:

Mantarların saplarını kesin, bol suda yıkayıp süzün.· Kaynayan tuzlu ve içine limon sıkılmış suya atıp beş dakika kadar haşladıktan sonra yine süzün.· Mantarları dörde bölüp, bir tencerede hafifçe kızdırdığınız tereyağına katın.· Bir dakika kadar sote edip, tuz ve biberi ilave edin.· 5-6 dakika karıştırarak kavurun.
48729
YORUMLAR
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.